BEFRIANDE SJÄLVINSIKT GENOM REGRESSIONSTERAPI / TIDIGARE LIV TERAPI

Har du någon gång undrat vem du egentligen är? Har du någon gång känt att du har levt förut? I så fall är du inte ensam. Sedan urminnes tider har människor från olika kulturer funderat över sådana frågor. I sitt sökande efter svar har en del vänt sig till reinkarnationsläran. Den här läran säger att när en person dör lämnar en osynlig ”själ” kroppen och återföds på nytt i en annan kropp – och att denna återfödelse sedan fortsätter.

Cellminnen från tidigare liv – Karma – Allting har en orsak!
Vi är alltid i kontakt med alla de livstider vi har levt och kommer att leva. De är en del av vår väg, vår natur och vårt arv.

Under djupavslappning(hypnos)leds du tillbaka i tiden för att frilägga minnen, tankar, bilder eller känslor från ett tidigare liv.

Oavsett om man tror på andlighet och reinkarnation eller inte så får man upplevelser. Dessa upplevelser är i likhet med nattliga drömmar hämtade från det undermedvetna. Man löser upp spänningar och blockeringar som idag kan gestalta sig som fysiska sjukdomar eller andra problem. Genom att känna känslan fullt ut och genomleva den, helas själen och smärtan i kroppen kan frigöras. Du kan tex. under en eller flera regressioner bli medveten om och följa ett speciellt mönster du har haft med dig under ett eller flera liv och som nu hindrar eller eller påverkar dig på ett negativt sätt. Möjligheter att läka blockeringar som är som oläkta sår eller karma från tidigare liv.

Din medvetenhet leder till att du kan släppa taget om problemet och göra de förändringar som behövs. Genom att gå tillbaka och återuppleva ett tidigare liv får man en djup insikt om att man verkligen levt tidigare liv.

Man förstår sig själv i ett större perspektiv och omständigheter i det nuvarande livet får en ny mening.

Fördelar med att uppleva tidigare liv:

  • Rädslan för döden avtar eller försvinner
  • Insikt om varför man reagerar så starkt på en viss person eller speciell plats
  • Oförklarlig oro som ersätts med lättnad och glädje
  • Förståelse för kunskap som följt med över till detta liv

Livet är som ett kretslopp av att lära och lära ut.

”Livet skall levas framlänges men förstås baklänges”

Välkommen in i en spännande och omtumlande Värld

Hypnos av detta slag passar bra att ge bort som present, eftersom den passar för vem som helst som vill prova något nytt, annorlunda och spännande.